O klubu

Smo moto klub ustanovljen 8.junija 2003.Na klub šteje že kar nekaj članov, zanimanje pa še narašča.

Ob pivu smo se ljubitelji motornih konjičkov zbirali e dolgo časa, in tako je padla ideja, da bi ustanovili svoj MK. Prvi , ki pa je dal pobudo za to je Botjan Leben, ki se je ravno na dan ustanovitve kluba pred enim letom, ponesrečil z motorjem, bil dalj časa v komi, zdaj pa je kljub temu, da vegetira in je priklenjen na posteljo, častni član naega kluba in smo nanj zelo ponosni.

klub vaški boysi

Aditivi za motorna vozila, keramični dodatki, aditivi proti zamrzovanju nafte, čistila sistema vbrizga, zaščita ventilov, tesnilci hladilnikov, dodatki za gorivo, čistilciu motorjev, aditivi za zmanjševanje hrupa, itd… najdete na Euroton aditivi

Vse v klubu nas vodi motoristični duh, veselje do motoporta in prijateljske vezi med naimi člani, ki jih utrjujemo s srečanji, skupnimi vonjami in drugimi aktivnosti, ki jih ima klub namen organizirati. Pripravljeni in odprti pa smo tudi za sodelovanje z drugimi klubi, izmenjavati vtise in izkunje, ki jih imate, pa tudi tudi sodelovanje pri vaih klubskih projektih. V naem klubu imamo različne vrste motorjev: od cestnih, chopperjev, pa do veteranov. Veseli pa smo tudi naih članic, ki nam pomagajo pri vzgoji naega klubskega podmladka. člani kluba aktivno obiskujemo moto zbore in v goste povabimo tudi člane drugih klubov, s katerimi izmenjuejmo izkunje in razpravljamo o naih moto konjičkih.

Klub ima za v prihodnje velike načrte in z veseljem vabimo prav vse, ki bi se nam radi pridruili.

Aditivi za motorje – Euroton svetuje

Podjetje Euroton, ki sodeluje na spletni strani Vaški Boysi, je specializiran strokovnjak na področju aditivov za bencinske motorje in dizel motorje. Aditivi za gorivo služijo čistenjšemu zgorevanju in manjši porabi goriva za motorje, za manjšo obrabo in daljšo življensko dobo motorjev, pa so potrebni aditivi za olja.

Nekateri aditivi izmerjeno in opazno izboljšato pospeševanje motorja, drugi vplivako na čiščenje zgorevalnih komor, posebni aditivi pa obstajajo še za vbrizgalne sisteme, čiščenje ventilov, zaščito pred vodo, ledom in rjoter za delovanje z neosvinčenim gorivom.

Ker sem Vaki boys, hodim bolj po kon’c!